350 g
bcaa instatnt
DOST臉PNE SMAKI:

KFD Premium BCAA Instant Plus – 350 g

KFD Premium BCAA Instant+聽to zbi贸r aminokwas贸w egzogennych, w kt贸rego sk艂ad wchodz膮 L-Leucyna, L-Walina i L-Izoleucyna w formie instant (doskonale si臋 miesza i nie powstaje uporczywa piana). S膮 to aminokwasy egzogenne, czyli takie, kt贸rych organizm nie mo偶e syntezowa膰 samodzielnie, wi臋c musz膮 by膰 one dostarczane w po偶ywieniu.

Dodatkowo, wersja Plus zawiera jab艂czan L-Cytruliny.

KFD Premium BCAA Instant+ nie ma w sk艂adzie ani grama cukru, barwnik贸w, konserwant贸w i innych dodatk贸w/wype艂niaczy takich jak np. tauryna lub inne aminokwasy, kt贸re nie s膮 aminokwasami rozga艂臋zionymi. W 1 porcji – 10 g znajduje si臋 a偶 8 g czystych aminokwas贸w BCAA oraz 1,5 g jab艂czanu cytruliny!

Waga netto: 350 g
Ilo艣膰 porcji: 35

Warto艣ci od偶ywcze w 100 g: Warto艣ci od偶ywcze w 10 g (1 porcji):
80 g – Kompleks aminokwas贸w rozga艂臋zionych BCAA

L-Leucyna – 40 g

L-Walina – 20 g

L-Izoleucyna – 20 g

15 g – Jab艂czan Cytruliny聽

8000 mg – Kompleks aminokwas贸w rozga艂臋zionych BCAA

L-Leucyna – 4000 mg

L-Walina – 2000 mg

L-Izoleucyna – 2000 mg

1500 mg – Jab艂czan Cytruliny聽

SPOS脫B U呕YCIA: Jedn膮 porcj臋 – 10 g (2 p艂askie miarki) nale偶y wsypa膰 do naczynia z 150 – 200 ml ch艂odnej wody i wymiesza膰. Stosowa膰 w zale偶no艣ci od indywidualnych potrzeb, nie cz臋艣ciej ni偶 trzy razy dziennie, np. przed i po treningu i/lub rano przed posi艂kiem, bezpo艣rednio po przygotowaniu.

PRZECHOWYWANIE: W szczelnie zamkni臋tym opakowaniu, w suchym i przewiewnym miejscu w temperaturze pokojowej, z dala od dzieci poni偶ej 14. roku 偶ycia.
Produkt nie powinien by膰 stosowany przez dzieci poni偶ej 14. roku 偶ycia, kobiety w ci膮偶y, osoby z chorobami nerek lub w膮troby oraz wykazuj膮ce nadwra偶liwo艣膰 lub maj膮ce alergi臋 na jeden lub wi臋cej sk艂adnik贸w. Produkt zawiera substancje s艂odz膮ce.

Ze wzgl臋du na wysok膮 zawarto艣膰 jednego z g艂贸wnych aminokwas贸w rozga艂ezionych – L-Leucyny, KFD Premium BCAA Instant+ mo偶e聽charakteryzowa膰 si臋 delikatnie gorzkim posmakiem. Jest to naturalna w艂a艣ciwo艣膰 tego aminokwasu. W produktach konkurencyjnych, brak takiego posmaku mo偶e oznacza膰 ma艂膮 rzeczywist膮 ilo艣膰 BCAA i dodatek np. cukr贸w, kt贸re mog膮 negatywnie oddzia艂ywa膰 na efekt, jaki ma by膰 osi膮gany dzi臋ki zastosowaniu BCAA.